Četvrtak, 25. travnja 2024.

Šest igračica Podravke Vegete na popisu za reprezentaciju

Trener Podravke i izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Goran Mrđen objavio je popis od 20 igračica na koje računa za predstojeće kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo kojemu će domaćin krajem godine biti Švedska.

Na popisu za susrete sa Slovenijom i Makedonijom nalazi se šest igračica Podravke Vegete. To su Ivana Kapitanović, Ekatarina Nemaškalo, Dragica Džono, Marijeta Vidak i Lana Franković, dok su još dvije naše igračice, Ivana Dragišić i Ivana Dežić, u pričuvi. Sigurno je da bi se na popisu našle i Selena Milošević i Dora Krsnik, ali su njihov poziv spriječile ozljede.

Osim Koprivničanki na Mrđenovom popisu su se našle i Gabrijela Bešen, Valentina Blažević, Andrea Čović, Andrea Penezić, Ćamila Mičijević, Anamaria Gugić, Marina Razum, Paula Posvec, Nataša Janković, Nikolina Zadravec, Vesna Milanović-Litre, Katarina Ježić, Sonja Bašić, Žana Marić i Ana Jajčević.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija okuplja se 26. svibnja u Zagrebu. Utakmica protiv Slovenije će se igarti u Celju 1. lipnja, a protiv Makedonije u Rijeci, 5. lipnja.

zatvori