Marijeta Vidak i Selena Milošević. Snimio Marko Posavec.
Pred rukometašicama Podravke Vegete novi je veliki izazov. Nakon što su osvojile naslov prvakinja Hrvatske naše rukometašice su krenule na put za Umag gdje će se boriti za kup Hrvatske i dvostruku krunu ove sezone.

Osim Podravke, na završnici Kupa su i ekipe Zameta, Zeline i Lokomotive koja će biti protivnik našim rukometašicama u polufinalu. Završnicu Kupa i sutrašnju utakmicu najavila nam je Marijeta Vidak, igračica Podravke.

Očekivanja su, naravno, osvajanje Kupa. Ništa nas osim toga ne bi zadovoljilo. Sutra igramo s Lokomotivom protiv koje moramo učiniti sve za pobjedu. Moramo odigrati jako dobru utakmicu, pogotovo u obrani koja mora biti dobra kako bi što lakše odlazile u kontru i postizale lake pogotke. U prošloj utakmici s njima imale smo problema s realizacijom na njihovu postavljenu obranu što je još jedan pokazatelj da će kontre i polukontre nakon dobre obrane biti ključ susreta.

Sutrašnja utakmica igra se s početkom u 17 sati. Nakon Podravke i Lokomotive na teren će rukometašice Zameta i Zeline. Kako kaže Marijeta, Zamet je veliki favorit i sigurno će proći Zelinu, a nakon poraza u prvenstvu od Riječanki bilo bi odlično kada bi im mogle uzvratiti u subotnjem finalu Kupa.