Četvrtak, 25. travnja 2024.

MEHO UOČI ORIOLIKA: ‘Nema mjesta za alibije, moramo osigurati opstanak’

Nogometaši Koprivnice ovoga će vikenda pokušati ostvariti treću prvenstvenu pobjedu u nizu. Na umjetnoj travi Gradskog stadiona ugostit će desetoplasiranu momčad lige, Oriolik iz Oriovca.

Koprivnički trećeligaš u dobroj je formi. Tri prvenstvene i dvije pobjede u Kupu bude optimizam u završnici prvenstva u kojoj naša momčad ima zadatak osigurati opstanak. Iako su s prethodna dva trijumfa napravili veliki posao u toj borbi, nova tri boda u sutrašnjoj utakmici bit će imperativ.

Susret protiv Oriolika najavio nam je trener Koprivnice, Želimir Mešnjak:

Nama jako važna utakmica. Problem je u tome što već sedam utakmica, pet u prvenstvu i dvije u Kupu, govorimo kako je svaka utakmica važnija od druge. Sve će biti takve sve dok ne osiguramo opstanak u ligi i osvojimo Kup. Nemamo toliko širok kadar da se možemo upustiti u rotacije tako da nam praktički uvijek igra otprilike isti sastav. Osjeti se već i mali umor kod dečkiju, ali mjesta za alibije nema, moramo ići ako treba “glavom kroz zid” jer bismo sutrašnjom pobjedom praktički riješili 90% pitanja oko ostanka u ligi.

Mešnjak u utakmici protiv Oriolika neće moći računati na kartoniranog Tkalčića te ozlijeđene Maljaka i Srpaka. Unatoč svemu, Zeleni će jurišati na tri boda, ovog puta na umjetnoj travi jer se glavni travnjak čuva za reprezentaciju koja uskoro u Koprivnici igra protiv Moldavije. Sutrašnji susret počinje u 17 sati.

zatvori