Petak, 29. ožujka 2024.

Posljednju utakmicu sezone Podravka Vegeta igra u subotu u Rijeci

Rukometašice Podravke Vegete još su prije dva kola osigurale naslov prvakinja Hrvatske, a sutra ih čeka posljednja utakmica sezone. Naše rukometašice gostuju u Rijeci protiv četvrtoplasiranog Zameta.

Prva međusobna utakmica ovih dviju ekipa završila je uvjerljivom pobjedom naših rukometašica koje su u Koprivnici slavile s 28:20. U prošlom kolu trener Podravke Goran Mrđen nije mogao računati na Selenu Milošević, Doru Krsnik i Lanu Franković, a prema zadnjim informacijama najbliže povratku i utakmici u Rijeci je Lana. Ozlijeđene Selenu i Doru najvjerojatnije će zamijeniti mlađe igračice koje su protiv Đakova pokazale da se na njih može računati.

Sutrašnja utakmica bit će odlična priprema za završnicu Kupa u Umagu na koju naše rukometašice odlaze u srijedu i gdje će se boriti za novi trofej u svojim vitrinama. Podsjetimo, Podravka će u polufinalu igrati protiv svog najvećeg rivala, zagrebačke Lokomotive. Ipak, korak po korak. Prva na redu je utakmica u Rijeci protiv Zameta koja se igra sutra s početkom u 17 sati.

zatvori