Četvrtak, 18. travnja 2024.

MŽNL Težak poraz Borca

Iza nas je 25. kolo Međužupanijske nogometne lige. Imbriovečki Borac još je jednom teško stradao na gostovanju. Ovog puta na gostovanju u Daruvaru primili su čak osam golova u svoju mrežu.

Iako se od početka nastavka prvenstva prognoziralo da će teško skupljati bodove, nitko nije mogao očekivati da će Imbriovčani tako olako prosipati ugled po travnjacima Međužupanijske lige. U Daruvaru su svoj gol uspjeli obraniti samo 15. minuta kada su domaći poveli 1:0. Do kraja prvog poluvremena Daruvarčani su mrežu Borca parali još dva puta, a do kraja drugog još čak pet puta. Počasne pogotke za Imbriovčane postigli su Pjetri u 45. i Nemec u 80. minuti.

U ostalim susretima Virovitica je slavila protiv Pitomače s 4:0, Podravac protiv Zdenke s 1:0, Papuk protiv Garića s 3:2, a u Đurđevcu je Graničar osvojio tri boda protiv Dinama. Bile su to utakmice koje su se igrale u subotu. U današnjim susretima Rovišće je svladalo Kalinovac s 3:1, a u Grabrovnici Croatia iznenađujuće izgubila od Slatine istim rezultatom.

Ovim rezultatima Borac je pao na jedanaesto mjesto prvenstvne ljestvice s 29 osvojenih bodova, a u posljednjem kolu na svom travnjaku će igrati protiv momčad Papuka.

zatvori