Izvor: rk-koprivnica.hr
Mladi rukometaši Koprivnice Hangar 18, rođeni 2004. godine i mlađi, sudjelovali su na Završnici prvenstva Hrvatske, održanoj u Umagu. Pod vodstvom trenera Antonija Pranjića, Koprivničanci su zauzeli 16. mjesto s jednom pobjedom u sedam odigranih susreta.

Naši rukometaši u grupi su odigrali četiri utakmice, protiv Dugog Sela, Buja, Čakovca i Valpovke te su sve četiri, nažalost, izgubili. Posljednje mjesto u grupi donijelo im je razigravanje za poredak od 13. do 20. mjesta u kojem su bili bolji od Preloga, a izgubili od Gospića i Varaždina. Trener Antonio Pranjić zadovoljan je plasmanom na Završnicu, ali žali za boljom igrom u nekim utakmicama:

Sada, kada je sve završilo, žao nam je zbog tri utakmice. Protiv Čakovca i Buja, u skupini, gdje smatramo da smo mogli bolje odigrati, ali nismo bili pravi. Također, i utakmica protiv Gospića u razigravanju. Opustili smo se u drugom dijelu te smo ispustili vodstvo od tri razlike na poluvremenu. Za te tri utakmice žalim, a ove ostale, objektivno je da su te ekipe bolje od nas što je i donijelo ovakav rezultat kakav je i bio na kraju.

Bila je ovo prva državna završnica talentirane generacije koprivničkih rukometaša koja će, kako kaže Pranjić, biti dodatna motivacija za nastavak kvalitetnog rada.

OGLAS
Naša, podravska lista za županiju: nositelj liste Ivan Pal. HSS i nestranački kandidati

Vratili smo se u Koprivnicu bogatiji za jedno veliko iskustvo igranja u Završnici. Sam plasman na nju bio je uspjeh, sve ostalo je dodatni plus. Složili smo se i dečki i ja da će ovo biti veliki poticaj i dodatna motivacija da u idućoj sezoni budemo još bolji.

Mlade rukometaši Koprivnice nastavljaju sa svojim treninzima do kraja idućeg mjeseca, a zatim će otići na zasluženi odmor prije priprema za novu sezonu.