Petak, 19. travnja 2024.

Mlađe kadetkinje Podravke četvrte u Hrvatskoj

Rukometašice Podravke rođene 2004. godine i mlađe osvojile su četvrto mjesto na Završnici prvenstva Hrvatske u Umagu. Pod vodstvom trenerice Đurđice Zečević u utakmici za treće mjesto naše rukometašice su poražene od Splita 2010 rezultatom 15:13.

Mlade Podravkašice do polufinala su prošle neokrznuto. U tri susreta u skupini redom su slavile protiv Sesveta, Trogirke i Belišća, a u četvrtfinalnom susretu Koprivničanke su bile bolje od Dugog Sela. Ipak, u zadnje dvije utakmice naše rukometašice nisu uspjele doći do pobjeda. Bolje su u polufinalu i borbi za treće mjesto bile dvije splitske ekipe, Split i Split 2010, što je našim rukometašicama donijelo ukupno četvrto mjesto.

Najistaknutije igračice Podravke bile su Zoa Sever i Ema Đuranek koje su pronašle svoja mjesta u najboljoj sedmorki turnira.

Izvor: FB Rk Podravka Vegeta
Izvor: FB Rk Podravka Vegeta

Podsjetimo, Podravka je u Umagu nastupala u sljedećem sastavu: Ana Smolak, Patricija Jagustin, Lana Strugar, Ema Đuranek, Nika Dedi, Rea Posavec, Klara Švenda, Lea Hrupec, Mia Sremec, Zoa Sever, Iva Marija Žganjar, Mika Galinec, Ivana Halavuk, Filipa Borščak Matić, Dunja Međurečan i Ela Skrbinšek.

zatvori