Petak, 19. travnja 2024.

MEŠNJAK: Možemo se iz Požege vratiti s tri boda

Nogometaši Koprivnice će sutra u 29. kolu Treće hrvatske lige Istok igrati u Požegi protiv osmoplasirane Slavonije. U prošlom kolu, porazom u Slavonskom Brodu, zaustavljen je pozitivan niz Koprivničanaca koji su do tog susreta bili neporaženi u pet službenih utakmica.

Dva kola prije kraja prvenstva naš je trećeligaš jedanaestoplasirana momčad lige, a cilj trenera Želimira Mešnjaka je ostati na tom mjestu. Popularni Meho prisjetio se utakmice protiv Marsonije i optimistično najavio sutrašnje gostovanje:

“Bez obzira na poraz u Brodu sa mnogim segmentima igre mogu biti zadovoljan. Protiv vrlo jakog protivnika, pod velikim pritiskom, pod utjecajem puno vanjskih faktora moji dečki su odigrali pravu mušku utakmicu te su bili blizu osvajanja jednog boda.  Ukoliko ponovimo partiju iz Broda, plus da smo malo kreativniji u fazi napada i da s više igrača dolazimo u završnicu, siguran sam da se možemo iz Požege vratiti sa svi tri boda.”

U sastavu sigurno neće biti Vukonić zbog tri žuta kartona i Baričić koji je se oprostio sa suigračima i napustio redove zelenih, a upitan je i Maljak koji ima problem s ozljedom mišića. Utakmica u Požegi igra se sutra s početkom u 17 sati i 30 minuta.

zatvori