Četvrtak, 25. travnja 2024.

3. HNL ISTOK Koprivnica gostuje u Slavonskom Brodu

Nogometaše Koprivnice, nakon prošlotjednog remija s Oriolikom, čeka novi težak zadatak u 28. kolu Treće hrvatske lige Istok. Naime naši nogometaši gostovat će u subotu u Slavonskom Brodu kod šestoplasirane Marsonije.

U prvom međusobnom susretu ovih dviju ekipa slavila je Koprivnica. Na Gradskom stadionu kapetan Zelenih Bojan Tucaković zabio je dva pogotka i donio tri boda. Ipak, gostovanje u Slavonskom Brodu bit će druga priča. Puno teži susret očekuje našeg trećeligaša, a najavio ga je trener Koprivničanaca Želimir Mešnjak:

Izuzetno sam zadovoljan ovim dijelom otkad sam preuzeo ekipu, u bodovnom smislu. Utakmica protiv Marsonije je samo jedna u nizu u kojoj tražimo potvrdu svoje kvalitete. Dečki su pokazali da mogu i žele. Dižemo se iz treninga u trening. Pokazali smo da nam utakmice na gostujućem terenu ne predstavljaju problem, ali naravno da je Marsonia na svom terenu favorit, ne samo protiv nas nego protiv svih ekipa u ovog ligi. Ja obožavam ovakve utakmice, utakmice koje su izazov. Dečke ne treba posebno motivirati jer igraju protiv bivšeg prvoligaša s nekoliko prvoligaških igrača i to im je prilika da se pokažu na velikoj sceni.

Koprivnica je trenutno dvanaestoplasirana momčad lige i od predzadnje Podravine odvojila se na nedostižnih deset bodova. Ipak, još uvijek se ne zna koliko klubova ispada iz lige pa je opreznost u redovma Zelenih još uvijek prisutna.

Utakmica u Slavonskom Brodu igra se sutra s početkom u 17 sati.

zatvori