Četvrtak, 18. travnja 2024.

Košarkaši Cibone i Zadra stižu u Koprivnicu

Pred nama su nova košarkaška uzbuđenja. Naime, Košarkaški klub Koprivnica bit će domaćin Poluzavršnice državnog kadetskog prvenstva. To je još jedna potvrda kvalitete koprivničkih mladih košarkaša nakon što su osvojili prva mjesta u ligi i regionalnom doigravanju.

Naši kadeti dobili su priliku igrati protiv, između ostalih, Zadra i Cibone, dva najveća kluba u povijesti hrvatske košarke, što je uz izazov i svojevrsna nagrada. Osim spomenutog dvojca protivnici Koprivničanaca bit će i košarkaši Dubrave te košarkaši riječkog Kastva. Trener Koprivnice Damir Balaško zadovoljan je i samim plasmanom na Poluzavršnicu:

Ekipe protiv kojih mi igramo dolaze iz profesionalnog pogona gdje djeca već treniraju dva puta dnevno dok smo mi u režimu treninga tri puta tjedno. Sama ta činjenica govori nam dosta toga. Sam dolazak među deset najboljih ekipa u Hrvatskoj je veliki uspjeh, a svako mjesto bolje od toga bit će dodatan plus za ovu generaciju košarkaša iz Koprivnice.

Ljubitelji košarke imat će priliku gledati naše kadete u borbi protiv renomiranih protivnika punih reprezentativaca Hrvatske. Kako bi se kvalificirali na Final Four prvenstva Hrvatske Koprivničanci bi trebali biti među prve dvije ekipe na turniru koji se igra od četvrtka do nedjelje u dvorani Branimir, prema sljedećem rasporedu:

Četvrtak, 5. svibnja
16:00 Prvoplasirani Zapad – KK Dubrava
18:00 KK Koprivnica – KK Cibona
Slobodan: KK Zadar

Petak, 6. svibnja
10:00 KK Zadar – Prvoplasirani Zapad
12:00 KK Dubrava – KK Koprivnica
Slobodna: KK Cibona

17:00 KK Cibona – KK Zadar
19:00 Prvoplasirani Zapad – KK Koprivnica
Slobodna: KK Dubrava

Subota, 7. svibnja
16:00 KK Dubrava – KK Cibona
18:00 KK Koprivnica – KK Zadar
Slobodan: Prvoplasirani Zapad

Nedjelja, 8. svibnja
10:00 KK Cibona – Prvoplasirani Zapad
12:00 KK Dubrava – KK Zadar
Slobodna: KK Koprivnica

 

 

zatvori