Utorak, 23. travnja 2024.

Imbriovčani prekinuli sušu i slavili protiv Đurđevčana

Nogometaši imbriovečkog Borca došli su do tri boda u 24. kolu Međužupanijske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. U susretu protiv Graničara dovoljan je bio pogodak Vrkića za slavlje s minimalnih 1:0.

Dugo nogometaši Borca nisu osjetili slast pobjede, a da su zbog svoje loše forme prilično nervozni pokazala je i današnja utakmica u kojoj je bilo mnogo oštrih prekršaja i međusobnih svađanja između igrača dviju ekipa. Prvo poluvrijeme završilo je 0:0 iako su gosti imali dvije velike prilike. U drugom poluvremenu dovoljan je bio precizan udarac Vrkića glavom za prvo slavlje Imbriovčana nakon dugo vremena. Napadač Borca zabio je u 55. minuti, a gosti do kraja susreta nisu uspjeli doći do izjednačenja.

U ostalim utakmicama Croatia je slavila protiv Dinama s 1:5, Pitomača protiv Slatina s 6:1, a Virovitica protiv Rovišća s 4:0. Podravac je slavio u Kalinovcu s 0:1, a Zdenka i Papuk su odigrali bez pobjednika 2:2.

Ovim rezultatima Borac se vratio u sredinu ljestvice i sada je sedmoplasirana momčad lige. Idućeg vikenda Imbriovčani gostuju u Daruvaru.

zatvori