Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Kadetima tri, pionirima jedan bod protiv Rijeke

Mlade snage Slaven Belupa danas su se na koprivničkom Gradskom stadionu obračunale s vršnjacima iz Rijeke. Prvi su na teren izašli pioniri i odigrali 2:2, a nakon njih su kadeti s minimalnih 1:0 osvojili sva tri boda.

Na umjetnoj travi Gradskog stadiona pioniri su svoju utakmicu otvorili na najgori mogući način te su već u šestoj minuti gubili 1:0. Za izjednačenje mladim Farmaceutima je trebalo dvadesetak minuta kada gol zabija Roman Lisjak. Uzbuđenja nisu stala ni nakon toga. U tridesetoj minuti Riječani dolaze do novog vodstva, a samo nekoliko sekundi prije kraja prvog poluvremena Kranclbinder postiže pogodak za 2:2. Nastavak utakmice donio je nova uzbuđenja, ali za razliku od prvog dijela, pogotke nismo vidjeli.

Nakon pionira na teren su izašle kadetske ekipe Slavena i Rijeke. Na samom otvaranju utakmice naši kadeti su imali priliku povesti no nisu realizirali kazneni udarac što je okrenulo utakmicu na stranu Rijeke. Propustili su gosti realizirati nekoliko opasnih šansi ispred Slavenovog gola što im se osvetilo u 32. minuti kada Mladen izlazi jedan na jedan s golmanom i mirno posprema loptu u mrežu gostiju. U drugom poluvremenu se rezultat nije mijenjao, ostalo je 1:0.

Ovim rezultatima kadeti su skočili na odlično peto mjesto prvenstvene ljestvice s 41 bodom, a pioniri su preskočili Osijek te su sada, također odlični, šesti s 40 bodova.

zatvori