Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Kadetima bod, pioniri poraženi od Hajduka

Pioniri i kadeti Slaven Belupa su danas u sklopu 28. kola Prve hrvatske nogometne lige ugostili vršnjake splitskog Hajduka na koprivničkom Gradskom stadionu. Naši pioniri su poraženi s 1:2 dok su kadeti remizirali rezultatom 2:2.

Prvi na teren izašli su pioniri. U prvom poluvremenu velikih šansi nije bilo sve do zadnje minute kada Splićani koriste dekoncentraciju obrane Farmaceuta i postižu gol za 0:1. U drugom poluvremenu Hajduk je povećao vodstvo na 0:2, a do kraja susreta mladi Farmaceuti su uspjeli samo ublažiti poraz pogotkom Golubića.

Kadeti Slavena protiv sebe su imali vršnjake Hajduka koji se bore za naslov prvaka, a današnjim remijem praktički su izbacili Splićane iz te utrke. Bolju igru u prvom poluvremenu gosti su okrunili s dva pogotka u mreži naših kadeta. Mnogi su mislili da je nakon tog rezultata sve gotovo no kadeti trenera Vedrana Medenjaka su se odbili tako brzo predati. U drugo poluvrijeme su ušli bolje i odlučnije te su golovima Mladena i Zanjka došli do jednog boda.

Nakon ovog kola pioniri su šestoplasirana momčad prvenstva s 43, a kadeti petoplasirana s 44 boda. Do kraja prvenstva mladim Farmaceutima ostalo je gostovanje u Osijeku na koje idu idućeg vikenda.

zatvori