Utorak, 23. travnja 2024.

Darko Sobota i dalje na čelu županijskog HDZ-a

Darko Sobota i dalje je predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Koprivničko-križevačke županije. Sobota je bio jedini kandidat, a izabran je jednoglasno, s 223 ruku svih prisutnih izaslanika na izbornoj skupštini što je jučer održana u Koprivnici.
Izvor: HDZ.
Izvor: HDZ.

Osim predsjednika izabrano je i 36 članova Županijske stranačke organizacije, među kojima su i aktualni i bivši saborski zastupnici Damir Felak i Stjepan Milinković, te predsjednik koprivničkog HDZ-a Goran Kovačić.

Od koprivničkih HDZ-ovaca u Županijsku organizaciju izabrani su još Irena Jagarinec, Tihomir Kolar i Vesna Križan. Tu su još Mato Devčić, Božica Trnski, Vlado Bakšaj, Ivan Katavić, Branko Sobota, Krešimir Habijanec, Franjo Poljak, Vlado Rep, Stjepan Peršin, Siniša Pavlović, Stjepan Fosić, Miroslav Kovačić, Marko Derežić, Stjepan Ciganović, Mirko Habijanec, Mirko Perok, Štefica Sirutka, Daniel Slavko Loth, Vesna Križan, Mladen Levak, Antun Karas, Marijan Štimac, Krešimir Matijašić, Marko Horvat, Neven Jaki, Barbara Kovač, Branko Patačko, Hrvoje Parag, Zvonimir Širjan, Zdenka Pugar i Darko Pehnec.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Marko Mioč i Ivica Ferenčak iz koprivničke te iz drugih organizacija Branko Aurer, Marijan Novak i Ivan Orošić.

Recimo i da je za popodne najavljeno predstavljanje novoizabranog sastava Gradskog odbora i predsjedništva HDZ-a Koprivnice.

Izvor: HDZ.
Izvor: HDZ.
Izvor: HDZ.
Izvor: HDZ.
zatvori