Petak, 19. travnja 2024.

Borac poražen u Predavcu

Nogometaši Borca upisali su novi proljetni poraz. U 21. kolu Međužupanijske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica poraženi su u Predavcu od Dinama rezultatom 3:0.

Imbriovčani su nastavili sa svojim lošim predstavama te su upisali novi poraz. Odlazak na utakmicu protiv drugoplasirane momčadi lige sa samo jedanaest igrača nagovještavao je da se igrači Borca još jednom neće dobro provesti. Solidno su se držali Imbriovčani u prvom poluvremenu koje je završilo s vodstvom domaćina 1:0, no nastavak susreta donio je još dva pogotka u njihovoj mreži te je utakmica završila s uvjerljivih 3:0. Ovim porazom Borac je pao na osmo mjesto prvenstvene ljestvice s osvojenih 26 bodova.

U ostalim susretima 21. kola Podravac i Pitomača odigrali su bez pobjednika 2:2, Papuk je slavio protiv Rovišća s 5:0, baš kao i Graničar protiv Kalinovca s 2:0. Daruvar je na svom travnjaku izgubio od Virovitice s 2:1, a istim rezultatom slavio je i Garić u Slatini. Lider prvenstva, Croatia iz Grabrovnice, uvjerljivo je slavila protiv Zdenke s 3:0.

REZULTATI 21. KOLA:

Podravac – Pitomača 2-2
Papuk – Rovišće 5-0
Daruvar – Virovitica 1-2 
Graničar – Kalinovac 2-0 
Slatina – Garić 1-2 
Croatia Grabrovnica – Zdenka 91′ 3-0
Dinamo – Borac 3-0 

zatvori