Četvrtak, 25. travnja 2024.

VETERANI: Đurđevčani gostuju u Križevcima, Miklinovčani u Žabnu

Pred nama je još jedno kolo veteranskih nogometnih liga. U Prvoj su Đurđevčani preuzeli vrh tablice, a u Drugoj ligi je Prigorje odustalo od natjecanja zbog nemogućnosti registriranja novih igrača.

Prošlotjednim kiksom Đelekovca Đurđevčani su preuzeli vrh Prve lige, a žele li tamo i ostati te dočekati idućeg vikenda derbi protiv Osvita na prvom mjestu morat će u ovom kolu osvojiti tri boda u Križevcima. Đelekovčani koji su iznenađujuće izgubili od Koprivnice u prošlom kolu dojam će pokušati ispraviti na svom terenu protiv kloštranske Mladosti. Herešinčani ne bi trebali imati težak posao protiv bregovske Mladosti, u Legradu će snage odmjeriti Graničar i Starigrad, u Ivancu Sloga i Koprivnica, a u Peterancu se igra derbi začelja u kojem će Panonija ugostiti Ferdninadovac.

Utakmice 15. kola Prve lige na rasporedu su sutra (četvrtak) od 17 sati i 30 minuta.

U Drugoj ligi velikih uzbuđenja nema. Miklinovčani šest kola prije kraja prvenstva imaju ogromnih 12 bodova razlike i sigurni su putnici u viši rang, a u ovom kolu ih čeka gostovanje u Žabnu. U Kunovcu igraju Bratstvo i Rasinja. Bit će to derbi začelja u kojem se sastaju zadnji protiv predzadnjega. U Subotici će Sabarija dočekati Jadran-Galeb, a Zagorec će u Koprivnici biti domaćin momčadi Sokola.

Utakmice u Kunovcu i Žabnu na rasporedu su sutra od 17 i 30, a u isto vrijeme samo u petak igraju se utakmice u Subotici i Koprivnici.

Prva ŽNL veterana – 15. kolo

Četvrtak, 28. travnja
17:30
Herešin: Omladinac – Mladost KB
Peteranec: Panonija – Ferdinandovac
Koprivnički Ivanec: Sloga – Koprivnica
Đelekovec: Osvit – Mladost KP
Križevci: Križevci – Graničar Đ
Legrad: Graničar – Starigrad

Druga ŽNL veterana – 13. kolo

Četvrtak, 28. travnja
17:30
Kunovec: Bratstvo – Rasinja
Sveti Ivan Žabno: Tomislav SIŽ – Miklinovec

Petak, 29. travnja
17:30
Koprivnica: Zagorec – Sokol
Subotica Podravska: Sabarija – Jadran-Galeb

zatvori