Srijeda, 24. travnja 2024.

ŽNL – VETERANI Osvit i Graničar u tijesnoj utrci obećavaju uzbudljivu završnicu

Pred nama je još jedno zanimljivo kolo Prve županijske veteranske lige. Devet kola prije kraja prvenstva na vrhu ljestvice su Đelekovec i Đurđevac, a razlika između njih je samo jedan bod što nam govori kako će završnica prvenstva biti veoma zanimljiva.

14. kolo otvaraju danas u 17:30 kloštranska Mladost i Križevci, a većina ostalih utakmica na rasporedu je sutra u istom terminu. Đurđevčani će imati lagan zadatak protiv Legrađana te bi pobjedom mogli barem na jedan dan zasjesti na prvo mjesto prvenstvene ljestvice s obzirom na to da Osvit svoju utakmicu igra tek u petak. U Bregima će snage odmjeriti Mladost i Starigrad, Ferdinandovčani će pokušati na domaćem terenu iznenaditi Slogu, a posljednja utakmica dana igra se u Herešinu gdje bi Omladinac trebao imati lagan posao protiv posljednjeplasirane Panonije. Kolo će zaključiti derbi Koprivnice i Osvita koji se igra u petak od 21 sat na Gradskom stadionu.

Osim Prve, na rasporedu je i novo kolo Druge lige. Vodeći Miklinovčani praktički su osigurali naslov prvaka. Sedam kola prije kraja prvenstva imaju velikih devet bodova prednosti, a u ovome kolu u goste im dolazi četvrtoplasirana momčad lige, Zagorec. Drugoplasirano Prigorje, koje još uvijek nije osvojilo ni bod u proljetnom dijelu sezone, igra protiv Žabna, Jadran-Galeb će u Koledincu dočekati Sokol, a Rasinja će snage odmjeriti s Podravcem. U posljednjem susretu kola, u Subotici se igra derbi začelja između Sabarije i Bratstva. Sve utakmice igraju se u petak s početkom u 17 sati i 30 minuta.

zatvori