Subota, 20. travnja 2024.

ŽNL – VETERANI Osvit dočekuje Ferdinandovac, Đurđevčani gostuju u Starigradu

Pred nama je 13. kolo Prve i 11. kolo Druge županijske nogometne lige za veterane. U Prvoj se borba za naslov svela na dva kluba, Osvit iz Đelekovca i Graničar iz Đurđevca, dok je u Drugoj sve očitije da će se Miklinovčani prošetati do naslova.

Velikom pobjedom u prošlom kolu nogometaši Osvita pobjedom su izbacili Herešinčane iz utrke za naslov, a u ovom ih čeka puno lakši posao i susret protiv devetoplasiranog Ferdinandovca.

Đurđevčani koji su na samo bod zaostatka od Đelekovčana gostuju u Starigradu, a ako ne žele da ih zadesi sudbina nogometaša iz Herešina, pobjeda je imperativ.

U Križevcima igraju susjedi na tablici: šestoplasirani Križevci dočekuju petoplasiranu Koprivnicu. Legrađani su loše startali u proljetni dio prvenstva te će protiv kloštranske Mladosti tražiti bodove koji bi ih odmaknuli od posljednjeplasirane Panonije.

U ostalim susretima 13. kola u Ivancu igraju Sloga i Omladinac, a u derbiju začelja Peterančani će ugostiti Brege. Sve utakmice na rasporedu su danas s početkom u 17 sati.

U Drugoj ligi sve je očitije da većih uzbuđenja neće biti. Miklinovčani su se odvojili na šest bodova prednosti ispred Prigorja, a u ovom kolu čeka ih gostovanje u Sokolovcu.

Drugoplasirano Prigorje iznenađujuće loše je krenulo u nastavak prvenstva s dva poraza, a priliku za osvajanje prvih proljetnih bodova imaju u Koprivnici gdje će igrati protiv Zagorca.

U ostalim susretima, u Kunovcu igraju Bratstvo i Jadran-Galeb, a u Žabnu Tomislav i Rasinja.

Utakmice u Kunovcu, Žabnu i Sokolovcu igraju se danas od 17 sati, a utakmica u Koprivnici između Zagorca i Prigorja na rasporedu je sutra, također od 17 sati.

zatvori