Petak, 19. travnja 2024.

KOPIĆ UOČI ZAGREBA: Ne smijemo se opustiti u posljednja tri kola

Pred nogometašima Slaven Belupa je gostovanje protiv posljednjeplasiranog Zagreba u 34. kolu Prve hrvatske nogometne lige. Nakon odlične igre i uvjerljive pobjede protiv Intera 4:1 u prošlom kolu Farmaceute očekuje nova zanimljiva utakmica u Kranjčevićevoj gdje su u prošlom srazu s Zagrebom poraženi rezultatom 2:0.

Iako je Slaven prije dva kola i matematički izbjegao pretposljednje mjesto koje vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak u Prvoj ligi, trener Farmaceuta Željko Kopić ne želi da se njegova ekipa opusti u posljednja tri kola.

Sigurno da, gledajući s aspekta Zagreba, da im je to izuzetno bitna utakmica, ali mi jednostavno nemamo pravo ni prostora ni vremena previše razmišljati o drugima. Moramo se baviti sobom, odigrati što kvalitetniju utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat.

Zdravstveni bilten momčadi je takav da će sigurno samo ozljeđeni golman Blažević izostati, a za ostale će trener znati nakon današnjeg treninga. Slaven Belupo trenutno se nalazi na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice, a u slučaju da uzmu tri boda, a Inter Zaprešić izgubi svoju utakmicu, Farmaceuti se mogu pomaknuti jedno mjesto bliže vrhu.

Utakmica protiv Zagreba, u Kranjčevićevoj, igra se sutra s početkom od 15 sati.

zatvori