Petak, 26. travnja 2024.

IMAMO DOBITNICU Na radionicu ‘Kako do boljih prodajnih rezultata’ ide…

U četvrtak, 7. travnja u Koprivnici, održat će se radionica ‘Kako do boljih prodajnih rezultata’.

Edukacija je namijenjena vlasnicima mikro i malih poduzeća, prodajnom osoblju te svima koji žele povećati svoje prodajne rezultate i naučiti više o prodaji. Ako želite već ove godine bolje prodajne rezultate, ako vam je dosta stagnacije i čekanja boljih vremena, dođite na radionicu i razbudite svoje poslovanje kroz par jednostavnih koraka. Naučite pravilno propitivati situaciju, istraživati tržište i mogućnosti tržišta. Saznajte kako se poslužiti novim alatima s ciljem povećanja prodaje.

Drava.info jednoj sretnoj dobitnici poklanja mjesto na radionici.
Nasumičnim izvlačenjem, mjesto je osvojila Tanja Špoljar. Čestitamo!

Radionica je interaktivna, a pokrivat će teme:
– analiza prodaje
– istraživanje tržišta
– mogućnosti razvoja
– kako koristiti cjenovno prihvatljive kanale za povećanje prodaje
– tips and tricks za unapređenje prodaje
– elementi uspješnog pregovaranja

Datum: 7. travnja 2016.
Vrijeme: 9.00 – 14.00h
Lokacija: Ulica Josipa Vargovića 4, 1. kat, dvorana EducirajME
Kotizacija: 290,00 kn, plaćanje po predračunu.
IBAN Androlić konzaltinga: HR69 23400091110683616
Za rane prijave do 31.3.: 10% popusta
Za više prijava iz iste tvrtke: 20% popusta
Broj mjesta je ograničen.

Kako se prijaviti na radionicu?
Prijave s podacima (tvrtka, ime i prezime, OIB, adresa) slati na [email protected]

Sudionici će kroz konkretne i lako primjenjive primjere naučiti kako mogu pospješiti svoje prodajne procese, povećati prodajne rezultate i unaprijediti svoje ukupno poslovanje i prisutnost na tržištu. Radionica uključuje osnovna teorijska znanja, primjere iz prakse te vježbe.

Radionicu organizira Androlić konzalting.
Partner radionice: EducirajME Koprivnica

Predavač: Kristina Androlić, diplomirani ekonomist i Voditelj pripreme i provedbe EU projekata, s višegodišnjim iskustvom u realnom sektoru. Radila je u Vindija d.d. u odjelima prodaje, marketinga i izvoza. Bila je voditelj prodaje u tvrtki za generalnu avijaciju Winair d.o.o. gdje je pokretala prodaju i brend od samih početaka. Vodila je odjel marketinga, a više od 4 godine bila je i direktorica Radio Varaždina. Dodatno se educirala kroz stotinjak različitih seminara i edukacija iz područja prodaje, marketinga, PR-a, medija, govorništva, EU fondova i poslovnog planiranja.

Prije dvije godine otvorila je vlastitu tvrtku za poslovno savjetovanje. Bavi se izradom poslovnih i marketing planova, analiza tržišta, pripremom projekata na domaće i EU fondove te poslovnim edukacijama. Redovno piše kolumne na teme prodaje, marketinga i poduzetništva koje prenosi nekoliko hrvatskih portala. Stečeno iskustvo i prikupljeno znanje rado prenosi sudionicima na svojim radionicama.

zatvori