Utorak, 16. travnja 2024.

Muzej poziva: Šaljite radove za novi broj Podravskog zbornika

Muzej grada Koprivnice objavio je javni poziv dosadašnjim i zainteresiranim novim suradnicima za dostavu radova koji će biti uvršteni u novi, 42. broj Podravskog zbornika.

Radove je potrebno pripremiti i dostaviti na adresu e-pošte [email protected] ili osobno/poštom na adresu Muzej grada Koprivnice, Trg Leandera Brozovića 1, Koprivnica.

Poziv je otvoren od 1. svibnja do 1. srpnja 2016. godine, a radovi se zaprimaju u elektroničkom obliku sukladno Uputama suradnicima koje možete vidjeti ovdje.

Podravski zbornik jedina je kulturološka knjiga u Podravini koja izlazi na godišnjoj razini, a obuhvaća najrazličitije dijelove društva kroz teme: Članci, Prilozi, Književni prilozi, Podravsko nakladništvo i Podravske kronike. U obzir ulaze teme iz povijesti, geografije, etnologije, arheologije, povijesti umjetnosti, sociologije, gospodarstva, ekonomije, prirodoslovlja i književnosti. Radovi se mogu pripremiti kao stručni rad, popularni kraći prilog i književni uradak.

Po zatvaranju poziva Uredništvo će provesti postupak odabira radova i o istome obavijestiti autore. Predstavljanje knjige planira se uz proslavu Dana grada Koprivnice početkom studenog.

zatvori