Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Zeleni dočekuju Mladost iz Ždralova, Mešnjak: Nitko ne smije biti motiviraniji od nas

Nogometaši Koprivnice danas će na koprivničkom Gradskom stadionu igrati protiv Mladosti iz Ždralova u 25. kolu Treće hrvatske lige Istok. Iako gosti imaju čak sedamnaest bodova više od Koprivničanaca, stanje na ljestvici je takvo da je pobjeda za Zelene imperativ.

Prvi međusobni susret ove dvije momčadi završio je slavljem Ždralovčana s 1:0, a sutrašnju utakmicu najavio nam je trener Koprivnice, Želimir Mešnjak.

Možete očekivati motiviranu ekipu Koprivnice. Ekipu koja će tražiti iskupljenje za neuspjeh u prošlom kolu i koja će igrati na pobjedu s obzirom na stanje na tablici. Atmosfera u momčadi je dobra, svi igrači su spremni, a ja se nadam da će biti na razini prve dvije utakmice u kojima sam ih vodio i siguran sam da je to put do uspjeha.

Mešnjak goste vidi kao opasnu ekipu koja svakome može stvoriti probleme, ali smatra da ni jedan protivnik u ligi ne može i ne smije biti motiviraniji od njegove momčadi što bi trebala biti prednost Koprivničancima. Iduća tri kola mogla bi odgovoriti na pitanje oko ostanka našeg trećeligaša u ligi jer u Koprivnicu dolaze Mladost i Oriolik, a u goste Zeleni idu Mladosti iz Antina koja je u 24 kola skupila tek jedan bod.

Ipak, Koprivnica mora ići utakmicu po utakmicu, a današnja, na Gradskom stadionu, igra se s početkom u 17 sati.

zatvori