Četvrtak, 28. ožujka 2024.

CVELE UOČI MEĐIMURJA: ‘Naša mladost može pobijediti njihovo iskustvo’

Nogometaši Koprivnice danas će na koprivničkom Gradskom stadionu odigrati zaostalu utakmicu 21. kola Treće hrvatske nogometne lige – istok. U goste našim nogometašima dolazi drugoplasirano Međimurje koje u proljetnom dijelu prvenstva još uvijek ne zna za poraz.

Koprivničanci su trenutno četrnaestoplasirana momčad lige te im gori pod nogama jer su u zoni ispadanja, ali trener Ranko Celiščak se ne predaje i nada se pozitivnom rezultatu protiv favoriziranih Čakovčana.

Vjerujem da danas možemo i pobijediti Međimurje. Znam, bit će teško i svaki rezultat osim našeg poraza bio bi uspjeh. Ali mi idemo na pobjedu, igrat ćemo agresivno, napadački. Vjerujem da smo spremniji od njih i da će naša mladost u odnosu na njihovo iskustvo pobijediti.

Što se tiče zdravstvenog biltena upitni su Šarlija i Munivrana, ali će obojica najvjerojatnije biti spremni za start od prve minute.

U prošlom međusobnom susretu ove dvije ekipe Međimurje je slavilo s uvjerljivih 5:0 što će sigurno biti dodatan motiv našim nogometašima, a za dobar rezultat sigurno će trebati i nešto više sreće nego u prošlim susretima u kojima su protivnike spašavale grede, stative i sudačke odluke, rekao nam je trener Celiščak.

Utakmica se igra danas s početkom u 16 sati na Gradskom stadionu.

zatvori