Subota, 20. travnja 2024.

MŽNL Fajdić i Vrkić donijeli tri boda Borcu iz Imbriovca

Odigrano je 17. kolo Međužupanijske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u kojem su nogometaši Borca iz Imbriovca došli do vrijedna tri boda u srazu s posljednjeplasiranim Kalinovcem.

Odlično su Imbriovčani otvorili susret i poveli već nakon osam minuta. Odličnim centaršutem Fajdić je pronašao Vrkića koji zabija za 1:0. Dvadesetak minuta kasnije strijelac i asistent su zamijenili uloge. Vrkić se odlučio odužiti Fajdiću te mu je namjestio šansu jedan na jedan s golmanom koju je potonji rutinski realizirao i zabio za 2:0. Bio je to i rezultat prvog poluvremena.

Drugo poluvrijeme, ista priča. Igrala se 53. minuta kada su kombinirali, a tko drugi nego Fajdić i Vrkić koji dolazi do svog drugog pogotka. Do kraja susreta Imbriovčani su se opustili i primili dva gola, ali pobjeda nikad nije došla u pitanje.

– Jako sam zadovoljan svojom igrom, asistencijom i pogotkom, ali prije svega zadovoljan sam zbog osvojena tri boda protiv našeg rivala Kalinovca – izjavio je nakon utakmice Andrej Fajdić.

U ostalim susretima Daruvar i Pitomača su podijelili bodove rezultatom 2:2, Đurđevčani su izgubili na svom travnjaku od Papuka 0:1, a Croatia je bila bolja od Podravca s 2:1. Zdenka je pobjedom 4:2 osvojila tri boda u gostima protiv Garića, Slatina je slavila protiv Rovišća 2:0, a u posljednoj utakmici 17. kola Dinamo je bio bolji od Virovitice rezultatom 2:1.

zatvori