Utorak, 23. travnja 2024.

Mladi rukometaši na završnici Prvenstva Hrvatske

Škola rukometa Koprivnice Hangar 18 ostvaruje odlične rezultate, a jedan od njih je i sutrašnji odlazak dječaka rođenih 2004. i mlađih na Završnicu prvenstva Hrvatske.

Najponosniji na svoje mlade igrače svakako je trener Antonio Pranjić koji nam je najavio turnir.

Putujemo u Umag, na Završnicu prvenstva za dječake rođene 2004. godine i mlađe. Izborili smo ju napornim radom i trudom tijekom cijele sezone. Pripremali smo se za ovu, nama prvu, završnicu i jedva čekamo skupiti nova iskustva. Idemo u Umag bez pritiska, utakmicu po utakmicu. Dečki će, kao i uvijek, na terenu dati sve od sebe, a rezultati će doći. Imamo odličnu ekipu, punu potencijala. Dečki su pravi borci i u svakoj utakmici žele pokazati da su bolji od protivnika.

Naši mladi rukometaši igraju u grupi B gdje će im protivnici biti Dugo Selo, Čakovec, Valpovka i Buje. Kako nam je Pranjić rekao sve su to ekipe protiv kojih je ova generacija već igrala i protiv kojih je postizala dobre rezultate tako da straha nema. Žele li proći u osminu finala Koprivničanci moraju biti među prve tri ekipe u svojoj grupi.

Završnica prvenstva u Umagu počinje sutra, a trajat će sve do nedjelje kada se igraju utakmice koje će odrediti konačan poredak turnira.

zatvori