Srijeda, 24. travnja 2024.

MEGA FOTO Što imaju zajedničko Concept_One, motocikli i zdravlje?

Koprivnički glavni gradski trg danas je obilovao brojnim događanjima koja su privukla veliki broj građana. Odgovor na pitanje iz naslova glasi upravo – Koprivnica.

Belupo je održao tradicionalno, deseto po redu, mjerenje zdravlja “Obojimo život zdravljem”. Ambasadori zdravlja su u pet mini liječničkih ordinacija, između ostalog, mjerili krvni i očni tlak, razinu šećera i masnoća u krvi, a sve je pratila i dobra zabava.

Postaja prometne policije Koprivnica je u suradnji s Auto klubom Koprivnica i uz pomoć mnogobrojnih moto klubova organizirala sedmu po redu preventivnu akciju “Sigurno na dva kotača”. Osim izložbe mnogobrojnih mopeda i motocikla, brojni Koprivničanci mogli su vidjeti vježbu volontera Crvenog križa, natjecanje u vožnji mopedom i motociklom na poligonu postavljenom od strane djelatnika Auto kluba Koprivnica i drugo.

Na drugom kraju trga bio je, u sklopu projekta Koprivničkog poduzetnika ‘Ready, Steady, Go!’, izložen Rimčev automobil Concept_One i Greyp bicikl. Za brojne znatiželjnike na raspolaganju je bio Tim Rimac čiji su članovi objasnili na koji način funkcionira električni automobil kojeg nazivaju super-autom budućnosti.

Sve to, i mnogo više, pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.

zatvori