Petak, 19. travnja 2024.

Zeleni pretrpjeli težak poraz od gostiju iz Čakovca

Nogometaši Koprivnice na domaćem su Gradskom stadionu u 21. kolu Treće HNL istok teško poraženi od čakovečkog Međimurja rezultatom 6:0. Nakon ovog poraza naši nogometaši su ostali na četrnaestom mjestu i sve je očitije da će se do zadnjeg kola boriti za goli život i ostanak u ligi.

Najavljivao je trener Celiščak ofenzivnu i agresivnu igru Koprivnice, ali njegovi igrači u prvom poluvremenu nisu uspjeli pošteno doći do gola Međimurja. Iako ni gosti nisu imali izrazite šanse iskoristili su jedan centaršut s desne strane i poveli 1:0.

Početak drugog dijela donio je nešto bolju igru Koprivnice. Pokušali su Zeleni doći do izjednačujućeg pogotka, ali nikako nisu uspijevali probiti odličnu obranu gostiju. I onda – dva gola u razmaku od četiri minute i kraj svih nadanja za naše nogometaše. Dva puta igrači Međimurja neshvatljivo ostaju sami na desnoj strani obrane Koprivnice i lako poentiraju za 3:0.

Nakon toga uslijedio je potpuni raspad sistema kod domaćih. Do kraja utakmice gosti su uspjeli postići još čak tri pogotka i u potpunosti razbiti Zelene rezultatom 6:0.

zatvori