Subota, 20. travnja 2024.

FOTO U utakmici sa sedam golova Borac upisao novi poraz

Nogometaši Borca upisali su još jedan uvjerljiv poraz u Međužupanijskoj ligi. Ovoga puta iz Imbriovca je sva tri boda odnio Garić s velikih 5:2.

Prvo poluvrijeme donijelo je čak četiri pogotka. Poveli su gosti, no vrlo brzo nakon njihovog gola zabija i Imbriovec. Siguran realizator s 11 metara bio je Pjetri. Mislili su navijači Borca da će nakon toga krenuti igra na mlin njihovih miljenika, no dogodilo se suprotno. Do kraja poluvremena gosti su zabili još dva pogotka i nagovijestili da će iz Imbriovca otići s punim plijenom.

Drugo poluvrijeme krenulo je najbolje moguće za domaće. Pjetri je ponovno bio siguran s 11 metara te je svojim drugim pogotkom donio smanjenje vodstva na 3:2. Bio je to znak da Imbriovčani krenu svim snagama prema naprijed, ali im se to vrlo brzo obilo o glavu. Gosti su čekali i dočekali svoju priliku te su do kraja utakmice još dva puta poentirali za konačnih 5:2.

U ostalim susretima 19. kola Papuk je svladao Pitomaču s 4:1, Daruvar Podravac s 2:0, Graničar Rovišće s 4:3, a Slatina Kalinovac s 2:1. Bile su to utakmice subotnjeg programa. Nedjelja, osim utakmice u Imbriovcu, donijela je i susrete Croatije i Virovitice te Dinama i Zdenke. U oba susreta slavili su domaćini: Croatia s 3:1, a Dinamo s 3:0.

Za kraj, u sedam odigranih prvenstvenih susreta ostvareno je šest domaćih pobjeda i samo jedan domaći poraz – upravo u Imbriovcu.

Međužupanijska nogometna liga Bjelovar-Koprivnica-Virovitica – 19. kolo

Orahovica: Papuk – Pitomača 4:1
Daruvar: Daruvar – Podravac (Virje) 2:0
Đurđevac: Graničar – Rovišće 4:3
Slatina: Slatina – Kalinovac 2:1
Grabrovnica: Croatia – Virovitica 3:1
Predavac: Dinamo – Zdenka 91 3:0
Imbriovec: Borac – Garić 2:5

zatvori