Subota, 20. travnja 2024.

Pojačani mladim snagama, Rotorovci pokazali odličnu formu na cestovnoj utrci u Ptuju

Petorica vozača koprivničkog Biciklističkog kluba Rotor protekle su nedjelje nastupila na cestovnoj biciklističkoj utrci u slovenskom Ptuju, “Pokal POLI 2016.”

Bila je to kružna kriterij-utrka ulicama Ptuja duljine kruga od 8 kilometara, a s obzirom na to da se bodovala za Kup Slovenije konkurencija je bila iznimno jaka. Nastupili su svi najjači klubovi iz Slovenije, a naročito je bilo impresivno na startu vidjeti više od 150 mladih vozačica i vozača do 18 godina starosti koji treniraju u vrhunski organiziranim uvjetima i tradiciji slovenskog cestovnog biciklizma, poručuju iz Rotora.

Svoj prvi službeni nastup u kategoriji mlađih juniora do 17 godina imao je mladi Lovro Krapinec. Uspješno je odvozio šest krugova iako je nastupio u puno jačoj konkurenciji vozača do 19 godina koji treniraju već nekoliko godina i polako ulaze u prve ekipe svojih klubova. Čestitamo na debitantskom nastupu!

Odlični su bili i iskusniji Rotorovci. U kategoriji Master A, Vedran Veršić odvozio je šest krugova zajedno s drugom grupom vozača do 35 godina te osvojio 10. mjesto u kategoriji bivših profesionalnih vozača, najavivši time izvrsne rezultate u nastavku sezone.

U starijoj kategoriji Master C, nakon odvoženih šest krugova Hrvoje Tisaj osvojio je osmo, a Branislav Buhić deveto mjesto. Siniša Herman odvozio je šest krugova u kategoriji Master D te osvojio osmo mjesto.

Sljedeća kriterij-utrka za Prvenstvo Hrvatske na rasporedu je 1. svibnja u Zadru, a nakon toga slijedi veliki brdsko-biciklistički maraton u Koprivnici.

Izvor: prijavim.se
Izvor: prijavim.se
zatvori