Petak, 19. travnja 2024.

Uspješan vikend mladih hrvača Podravke

Hrvači Podravke iza sebe imaju vrlo uspješan vikend. U subotu i nedjelju naši su hrvači sudjelovali na Prvenstvu Hrvatske za kadete u hrvanju grčko-rimskim načinom u Sisku te na IV. Međunarodnom turniru “Sesvetski Kraljevec OPEN 2016.” u Zagrebu.

U subotu, na kadetskom prvenstvu, pod vodstvom trenera Miroslava Mihalca Samir Yasin je u kategoriji do 46 kilograma osvojio srebro, a Filip Picer u kategoriji do 50 kilograma i Domagoj Džanko u kategoriji do 58 kilograma osvojili su brončane medalje. Patrik Lukač u kategoriji do 76 kilograma osvojio je peto mjesto.

U nedjelju, na turniru u Zagrebu, pod vodstvom trenera Ivana Lončarića i Saše Šprema, naš klub predstavljalo je devet hrvača. Ivan Adžaga bio je srebrni u kategoriji mlađih kadeta do 42 kilograma, Patrik Raknić u kategoriji do 35 kilograma bio je peti, a Ivan Benko i Petar Sočev su porazima u prvom kolu ostali bez plasmana.

U kategoriji starijih dječaka do 59 kilograma Alen Nogić osvojio je brončanu medalju, baš kao i Stjepan Šimunić u kategoriji do 85 kilograma. U kategoriji do 47 kilograma Valent Delimar je osvojio peto, a Samir Yasin sedmo mjesto.

zatvori