Subota, 20. travnja 2024.

POZIV STUDENTIMA Prijavite se za bespovratne financijske potpore

Studentski centar Varaždin i ove godine dodjeljuje bespovratne financijske potpore redovitim studentima, studentskim udrugama te ustanovama i poduzećima iz područja kulture i sporta s područja Koprivničko-križevačke županije.

Potpore su namijenjene zadovoljavanju kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenata koji studiraju u Koprivnici, Križevcima, Bjelovaru, Čakovcu i Varaždinu, a na poziv se mogu javiti redoviti studenti kao fizičke osobe te studentske udruge, ustanove i tvrtke iz područja kulture i sporta kao pravne osobe. Uvjet je da studiraju ili djeluju na području Koprivničko-križevačke županije te da svoje zahtjeve i prijedloge projektnih aktivnosti uredno prijave sukladno Kriterijima i mjerilima za dodjelu financijske potpore, Urbroj 120/2016 od 29. veljače 2016. godine. Studentski centar ove je godine za takve projekte odredio iznos od 100 tisuća kuna.

Poziv ostaje otvoren sve dok se ne iscrpe namijenjena sredstva, a više informacija i potrebnu dokumentaciju možete pronaći na internetskim stranicama Studentskog centra Varaždin.

 

zatvori