Četvrtak, 25. travnja 2024.
Home Sport Nogomet Slavenovi kadeti s tri pobjede skočili na peto mjesto ljestvice

Slavenovi kadeti s tri pobjede skočili na peto mjesto ljestvice

0
Slavenovi kadeti s tri pobjede skočili na peto mjesto ljestvice
Kadeti Slaven Belupa ostvarili su treću pobjedu u nizu. Nakon neočekivanog poraza od Varaždina na svom travnjaku, mladi Farmaceuti redom su bili bolji od Zadra, Šibenika i splitskog Adriatica što im je donijelo skok na peto mjesto prvenstvene ljestvice.

Njihov trener Vedran Medenjak vrlo je zadovoljan svojim igračima i serijom pobjeda koju su ostvarili.

Mene kao trenera izrazito zadovoljava da u te tri utakmice nismo primili pogodak, te nismo pružili našim protivnicima apsolutno nikakve šanse. Jednostavno smo prikazali sve ono što uvježbavamo, dominirali smo i u posjedu lopte i u stvaranju šansi tako da mogu biti izrazito zadovoljan načinom na koji trenutno ekipa trenira i igra.

Pred našim nogometašima novi su veliki izazovi: u prvenstvu slijedi Inter iz Zaprešića, a onda u Kupu prvi polufinalni dvoboj protiv Dinama.

Kup Hrvatske je jedan veliki cilj, jedna velika želja. Naravno da imamo protiv sebe protivnika koji ima izrazitu kvalitetu, ali mi ćemo napraviti sve da prođemo dobro i s Interom, ali i da pokušamo napraviti jedno veliko iznenađenje, a to je da prođemo u finale hrvatskog Kupa.

zatvori