Petak, 19. travnja 2024.

SLAVEN BELUPO Paracki optimističan ususret Dinama, Blažević ‘out’ za ovu sezonu

Nakon odlične predstave protiv Zagreba, nogometaše Slaven Belupa očekuje mnogo teži posao u narednom kolu.

Naši nogometaši u nedjelju gostuju kod vodećeg Dinama. Utakmicu nam je najavio trener Željko Kopić koji želi iz svojih igrača izvući maksimum kako bi došao do pozitivnog rezultata:

Zahtjevna utakmica protiv naše najkvalitetnije momčadi. Sigurno da ne idemo u Zagreb na izlet i da ćemo nastojati napraviti sve da se prikažemo u kvalitetnom, dobrom svjetlu i da dođemo do pozitivnog rezultata koliko god to iz ove perspektive zvuči optimistično.

Dinamo – iako nije u najboljoj formi – pobjeđuje, a trener Kopić smatra da je to najvažnije. U utakmici protiv Zagreba vratila se i važna karika Slavenovog veznog reda Goran Paracki. Paracki ne smatra da je utakmica protiv Dinama najlakša utakmica u prvenstvu jer nitko ne očekuje pobjedu.

Odigrali smo prošlu utakmicu, protiv Zagreba, dobro i to nam daje optimizam za Dinamo. Mislim da mi možemo odigrati dobru utakmicu u Zagrebu i da možemo biti optimistični.

Što se tiče stanja u momčadi – sigurno će izostati Blažević, za kojega je sezona završena zbog povrede ramena. Purić će izostati zbog tri žuta kartona, a najvjerojatnije će utakmicu preskočiti i Ejupi zbog udarca zadobivenog u prošlom kolu protiv Zagreba. Kojih jedanaest igrača će istrčati od početka znat će tek u nedjelju, rekao nam je Kopić.

Utakmica u Maksimiru počinje u nedjelju, u 15 sati.

zatvori