Petak, 26. travnja 2024.

Slavenu predstoji dvostruki program protiv Rijeke, očekuje se i Pokrivač

Nakon dvotjedne stanke zbog obaveza reprezentacije nogometaši Slaven Belupa vraćaju se na prvoligaške travnjake.

Slijedi im dvostruki program protiv Rijeke s kojom igraju u subotu u prvenstvu i u utorak u Kupu. Obje utakmice igraju se na koprivničkom travnjaku. Veliko pojačanje za te dvije utakmice, ali i za nastavak prvenstva bit će Nikola Pokrivač.

Za Nikolu je, kako kažu iz kluba, stigla sva potrebna dokumentacija iz Izraela gdje je nastupao za Maccabi Petah Tikvu. Najzadovoljniji je sigurno trener Željko Kopić, koji će kroz iduće utakmice želi vratiti Pokrivača u optimalnu formu.

Sigurno da smo zadovoljni što je riješena papirologija Nikole. Već od subote je u konkurenciji za momčad. Odradio je dosta toga, sigurno da nije u onom najboljem optimalnom stanju, ali nadam se već od subote ili utorka, da ćemo ga početi koristiti i da prema kraju prvenstva podigne svoju razinu spremnosti za natjecateljske utakmice.

Kroz svoju karijeru Nikola je igrao na mnogim pozicijama, a trener Kopić smatra da je Farmaceutima najpotrebniji u sredini terena.

Mi ćemo ga prvenstveno koristiti u veznom redu, vidjet ćemo od utakmice do utakmice gdje je najveća potreba, ali prvenstveno smo ga doveli da igra u veznom redu.

Hoće li zaigrati već u subotu ili tek u utorak odlučit će trener, a subotnja prvenstvena utakmica počinje u 19 sati na Gradskom stadionu.

zatvori