Petak, 19. travnja 2024.
Home Sport Rukomet Rukometaši Koprivnice poraženi u Bjelovaru

Rukometaši Koprivnice poraženi u Bjelovaru

0
Rukometaši Koprivnice poraženi u Bjelovaru
Rukometaši Koprivnice Hangar 18 poraženi su u 16. kolu 3. HRL Sjever na gostovanju u Bjelovaru. Domaća momčad bila je bolja s rezultatom 35:30, a ovim porazom naši rukometaši pali su na sedmo mjesto ljestvice.

Cijeli tijek susreta obilježio je veliki broj tehničkih pogrešaka Koprivnice u fazi napada što su domaći kažnjavali lakim golovima iz kontri i polukontri. Koprivničanci su se držali, koliko toliko, do pred kraj prvog poluvremena kada su Bjelovarčani napravili seriju i odvojili se na šest golova razlike. Rezultat na poluvremenu bio je 17:11.

U drugo poluvrijeme naši rukometaši ušli su koncentriranije i agresivnije te su uspjeli prepoloviti zaostatak na tri razlike. Rezultat u tom trenutku bio je 22:19. No, kao da se nakon toga Koprivnica malo ispuhala, što su domaći odmah iskoristili i u 45. minuti pobjegli na 7 razlike. Do kraja utakmice naši rukometaši su pokušavali sustići protivnika, no nisu uspjeli. Krajnji rezultat bio je 35:30.

Najefikasniji u ekipi Koprivnice Hangar 18 bio je Pranjić sa sedam pogodaka, a Peić i Dujaković zabili su po pet. Iduća utakmica igra se tek 2. travnja u Lepoglavi protiv Concordije što ostavlja dovoljno vremena treneru Krajačiću i njegovim dečkima da se kroz treninge pripreme i uigraju za nastavak prvenstva.

RK Bjelovar II – RK Koprivnica Hangar 18 35:30 (17:11)

Bjelovar II: Maletić 5, Jurišić 2, Grbavac 1, Jukić 10, Grašić 1, Šolja 7, Novak, Vidović 4, Udžbinac, Fiala 2, Molnar, Kranjec 1, Nesek 1, E.Fiala, Markanović 1, Sertić. Trener: Davor Lamza.

Koprivnica – Hangar 18: L.Peričić 2, Karlović 4, B.Peričić 3, Stričević 2, Mikulčić, Pranjić 7, Peić 5, Skupnjak, Levak, Firšt 2, Markovinović, Dujaković 5. Trener: Branko Krajačić.

zatvori