Četvrtak, 28. ožujka 2024.

MŽNL Borac upisao novi poraz, Graničar teško stradao u Daruvaru

Drugi poraz u nizu upisao je Boraz iz Imbriovca. U 16. kolu Međužupanijske nogometne lige bolja od njih bila je posljednjeplasirana Virovitica s rezultatom 2:1.

Kao i u prošlom kolu poveli su Imbriovčani 1:0. Poentirao je Gaži koji se najbolje snašao u gužvi u šesnaestercu nakon kornera. Unatoč vodstvu Borca, Virovitica je bila bolja na terenu. Vidjelo se da domaćinu gori pod nogama u borbi za opstanak pa su agresivnijom igrom i većom željom došli do izjednačenja. Rezultat poluvremena bio je 1:1.

Igra iz prvog dijela bila je preslikana i u drugom. Virovitica je više željela pobjedu i to im se vratilo. Zabili su dva gola do kraja susreta te s 2:1 ostvarili bitnu pobjedu u borbi za opstanak.

U ostalim susretima Virje nije uspjelo opravdati ulogu favorita protiv Slatine te su odigrali samo 1:1. Đurđevčani su pretrpjeli težak poraz: čak 9 komada u njhovu mrežu pospremio je Daruvar. Kalinovčani su nastavili s nizom loših rezultata i izgubili od Garića 2:0, a u ostalim susretima Pitomača je pobijedila Zdenku s 2:0, a Papuk i Croatia su podijelili bodove bez pogodaka.

Posljednju utakmicu 16. kola danas igraju Dinamo i Rovišće.

MŽNL BJ-KC-VT – 16. kolo

Pitomača: Pitomača – Zdenka 91 2:0
Kalinovac: Kalinovac – Garić 0:2
Virovitica: Virovitica – Borac 2:1
Virje: Podravac – Slatina 1:1
Orahovica: Papuk – Croatia 0:0
Daruvar: Daruvar – Graničar (Đurđevac) 9:2

Ponedjeljak, 28.3.
16:30
Rovišće: Rovišće – Dinamo (Predavac)

zatvori