Utorak, 26. ožujka 2024.

POČINJE MŽNL Proljeće otvara derbi Podravca i Borca u Virju

Osim županijskih nogometnih liga, ovoga vikenda kreće i proljetni dio Međužupanijske lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Već nas u prvome kolu nastavka sezone čeka županijski derbi i to u Virju gdje drugoplasirani Podravac dočekuje šestoplasirani Borac iz Imbriovca.

Borac je tijekom zimske stanke doživio dosta promjena i trener Zlatko Andrašić svjestan je da ih čeka težak posao.

Dosta igrača nas je napustilo, ali došla su nam i nova lica poput Vrkića i Ivandića. Sigurno će se u našoj igri osjetiti nedostatak stožernih igrača, ali… Idemo u Virje u županijski derbi. Dosad smo s njima imali izvanredan skor, ali oni su domaćin, a ujedno i druga ekipa na ljestvici, tako da nas sigurno čeka neugodno i neizvjesno gostovanje.

Što očekuje do kraja sezone?

Moramo svi malo obuzdati ambicije; teško se možemo uključiti u borbu za sam vrh ljestvice, ali nikad se ne zna. Uspijemo li održati ovu poziciju na kojoj jesmo, bili bismo više nego zadovoljni.

Derbi Podravca i Borca na rasporedu je sutra od 15 sati. U isto vrijeme Graničar u Đurđevcu dočekuje Croatiju iz Grabrovnice, dok su preostali subotnji parovi Daruvar – Slatina, Virovitica – Zdenka 91. i Papuk Orahovica – Dinamo Predavac. U nedjelju od 15 sati igraju Rovišće – Garić i Pitomača – Kalinovac.

MŽNL BJ-KC-VT – 14. kolo

Subota, 12. ožujka
15:00
Virovitica: Virovitica – Zdenka 91.
Virje: Podravac – Borac
Orahovica: Papuk – Dinamo (Predavac)
Daruvar: Daruvar – Slatina
Đurđevac: Graničar – Croatia (Grabrovnica)

Nedjelja, 13. ožujka
15:00
Pitomača: Pitomača – Kalinovac
Rovišće: Rovišće – Garić

zatvori