Četvrtak, 25. travnja 2024.

Koprivničanka Martina Gregur u Seulu je birala najljepše svjetske frizure

Koprivnička frizerka Martina Gregur sudjelovala je kao međunarodni sudac na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara koje se od 27. do 29. ožujka održavalo u južnokorejskom glavnom gradu Seulu.

Iako je do sada na ovaj način sudjelovala na brojim svjetskim i europskim prvenstvima, Martina je Dravi.info nakon povratka u Koprivnicu rekla da je sudački posao nikada nije lak: – Bilo mi je to jako veliko iskustvo. Da mi suci ne bismo vidjeli koji natjecatelj radi na kojem mjestu i da ne bi bilo namještanja, nas puste van tek kad se frizeri maknu s natjecateljskog podija i kad ostanu samo modeli. U tom trenutku, kada izađemo, pred nama je stotinjak vrhunskih frizura koje na prvi pogled djeluju jako lijepo i onda to treba realno i objektivno poredati. Dakle, nimalo lak zadatak – kaže Martina.

Martini je, kao međunarodnom sucu na spomenutom prvenstvu, Svjetska frizerska organizacija dodijelila medalju za posebna postiguća, a osim što je birala najljepše frizure, sudjelovala je i u pripremama naše reprezentacije koja je, pohvalila se Martina sa svojim kolegama, ekipno zauzela šesto mjesto.

zatvori