Utorak, 23. travnja 2024.

Košarkašice osvojile međunarodni turnir u Fojnici

Koprivničke košarkašice ostvarile su izniman uspjeh: sedam pobjeda u sedam utakmica rezime je proteklog košarkaškog vikenda.

U kategoriji Z-14 naše su košarkašice sudjelovale na VI. Međunarodnom turniru Fojnica 2016. u susjednoj BIH. Nakon što su u grupi ostvarili tri pobjede protiv vršnjakinja iz Konjica, Herceg Novog i Tuzle, Koprivničanke su u finalu pobijedile domaćina turnira rezultatom 54:34.

Najbolja igračica turnira bila je kapetanica ekipe Doroteja Laljek koja je u četiri utakmice postigla 91 poen.

Također, u A-2 ligi sjeveroistok protekle nedjelje naše su košarkašice pobijedile Vindi iz Varaždina sa 64:52. Najefikasnija igračica u koprivničkoj momčadi bila je Petra Mihalić s 13 poena koja se, nažalost, u ovoj utakmici i ozlijedila.

U kategoriji Z-18 košarkašice Koprivnice ostvarile su pobjedu protiv vršnjakinja iz Čakovca, košarkaškog kluba Radost, s rezultatom 57:52. Najefikasnije u domaćim redovima bile su Laljek s 18 poena i Čehok s 13.

Idućeg vikenda igračice Koprivnice očekuju dvije A-2 utakmice: u subotu gostuju u Zaprešiću, a u nedjelju s početkom u 16 sati dočekuju ekipu Broda u sportskoj dvorani “Branimir”.

Izvor: ŽKK Koprivnica.
Izvor: ŽKK Koprivnica.
Izvor: ŽKK Koprivnica.
Izvor: ŽKK Koprivnica.
zatvori