Subota, 20. travnja 2024.
Home gkc LES ENFANTS PARLENT Povedite mališane u Knjižnicu na veselo učenje francuskog

LES ENFANTS PARLENT Povedite mališane u Knjižnicu na veselo učenje francuskog

0
LES ENFANTS PARLENT Povedite mališane u Knjižnicu na veselo učenje francuskog
Ovako je bilo na radionici njemačkog prošle subote. Izvor: Knjižnica i čitaonica "Fran Galović".
Djeca predškolske i rane osnovnoškolske dobi odnedavno na Dječjem odjelu Knjižnice i čitaonice ‘Fran Galović’ mogu kroz zabavne igre i radionice učiti strane jezike. Riječ je o programu ‘Jezični globus’ čija je druga ovogodišnja radionica održana protekle subote.

Učenje stranih jezika u ovome je programu prilagođeno našim najmlađima. Radionice se sastoje od čitanja priča na stranim jezicima te upotrebe brojnih didaktičkih pomagala, a djeca kroz igru, pjesme i brojalice na zabavan način usvajaju osnove stranih jezika. Sve su radionice besplatne. Tako je osmero mališana u subotu na takav prilagođen, zabavan način učilo osnove njemačkog jezika pod vodstvom nastavnica Danijele Fičko i Sonje Schuster.

Sljedeća radionica na redu je ove subote, 12. ožujka, a povodom Mjeseca frankofonije mališani će učiti francuski jezik i to u suradnji s Francuskim krugom Koprivnice. Vodit će ju profesorica francuskog jezika i knjiženovnosti Irena Novak, a počinje u 10 sati.

Francuski će idućeg ponedjeljka učiti i polaznici Pričaonice za predškolce i to od 17 sati pod vodstvom Kristine Koluder, također u suradnji sa Francuskim krugom Koprivnice.


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.

zatvori