Četvrtak, 25. travnja 2024.

KNEŽEVIĆ ODUSTAO Robert Markulin bit će novi predsjednik Županijskog nogometnog saveza

Radovan Knežević odustao je od utrke za predsjednika županijskog nogometnog saveza. Iako je prikupio i više nego je potrebno potpisa za kandidaturu, Knežević poručuje da se ne može boriti protiv “demokratskog” pritiska na klubove i ljude da potpišu kandidaturu protivnoj listi.

Također, smatra da se ne može natjecati s obećanjima Roberta Markulina koji ima u planu započeti gradnju nogometnog kampa u Koprivnici te želi da obaveze plaćanja sudaca i delegata preuzme Županijski nogometni savez.

Knežević ističe da će Markulinova ponuda, ukoliko se ispuni, biti od velike važnosti za grad Koprivnicu. Kamp će zaposliti naše građane, a grad će prodati veliku površinu zemlje koje posjeduje. Smatra da nije važno što neće biti dva kandidata u utrci, već je najvažnije što će se na kraju ispuniti od obećanja i što će klubovi i građani na kraju dobiti iz toga.

Tako je utrka za predsjednika županijskog nogometnog saveza spala na jedno ime, a to je Robert Markulin pred kojim je velika odgovornost, ali i puno posla.

Skupština ŽNS-a na kojoj će biti izabran novi predsjednik održat će se u petak, 18. ožujka, od 18 sati.

zatvori