Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO Dvije pobjede i poraz mladih Slavenaša

Ove su nedjelje mlade selekcije Zadra gostovale u Koprivnici u sklopu Prve hrvatske nogometne lige za pionire, kadete i juniore.

Juniori Slavena i Zadra igrali su svoje 13. kolo. Naši su Slavenaši poveli golom Ivana Jajala u 38. minuti. U drugom poluvremenu nažalost su pokleknuli, te na kraju gosti odnose pobjedu s 3:1.

Pioniri i kadeti sa gostima iz Zadra igrali su svoje 18. kolo. Pioniri su imali čast igrati na glavnom terenu Gradskog stadiona u Koprivnici. U dosta dobroj i borbenoj utakmici uspjeli su opravdati ulogu favorita i pobijediti. Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Arijan Brković u 30. minuti.

Kadeti su u trećem dvoboju sa Zadranima prikazali borbenu i čvrstu utakmicu u kojoj je svaki duel bio “na nož”. U prvom poluvremenu nije bilo izrazitih prilika ni na jednoj strani. U drugom poluvremenu igrao se bolji nogomet. Naši su kadeti u vodstvo došli u 55. minuti kada je Mihael Mlinarić zakucao jednu odbijenu loptu sa desetak metara. Do kraja utakmice obje su ekipe stvorile dvije-tri prilike, ali mreže se nisu zatresle. Tako je momčad trenera Medenjaka upisala tri važna boda za priključak gornjem domu tablice.

zatvori