Četvrtak, 25. travnja 2024.

ANKETA JE ZATVORENA Naši su čitatelji za Miss županije izabrali…

Tijekom proteklih deset dana dali smo vam mogućnost da svojim glasovima izaberete jednu od kandidatkinja za Miss županije za koju smatrate da treba ponijeti tu lentu.

Sam Izbor za Miss županije održat će se večeras, a prema vašim glasovima – njih ukupno 1.173 – u našoj je anketi pobijedila Veronika Pribeg iz Rasinje. Za nju je glasalo 310 ili 26% čitatelja. Slijedi ju Vanja Pintarić s 220 glasova te Patricija Markač sa 126.

Anketa je, dakako, isključivo zabavne prirode i neće ni na koji način utjecati na konačan izbor. Miss županije birat će samo članovi žirija.

Sam Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije održat će se večeras od 20 sati u Hotelu Podravina. Kako će sve to izgledati, najavila nam je organizatorica Iva Horvat: – Djevojke će izlaziti nekoliko puta u raznim odjevnim kombinacijama naših koprivničkih dizajnera i butika iz naše županije. Imat ćemo i nekoliko iznenađenja, nastupit će glazbene i plesne grupe, a u žiriju će biti poznati Koprivničanci i osobe iz javnog života županije.

– Nadam se da će svi biti zadovoljni izborom – dodaje Iva. – Neću reći da želim da izaberemo najbolju jer su sve cure odlične, nego onu koja će se večeras malo više iskazati od ostalih.

zatvori