Četvrtak, 25. travnja 2024.

Tetec završio karijeru sindikalnog lidera

Darko Tetec odustao je od kandidature za glavnog sindikalnog povjerenika u Podravki.

Tijekom 15-godišnjeg sindikalnog iskustva obnašao je dužnost glavnog sindikalnog povjerenika Danice, no nakon gašenja tvrtke ostao je samo “običan” član PPDIV-a. Ovih je dana shvatio i što su mu glavni prioriteti, pa je odustao od kandidature za lidera najjače sindikalne organizacije u Podravki:

Ali svjestan svega s čime se bavim, shvatio sam da jednostavno moram odlučiti što mi je prioritet u životu, čime se mogu i dalje aktivno baviti i za što sam spreman i dalje se zalagati i boriti.

Iako se više ne vidi na liderskim pozicijama u sindikatu, spreman je, ako tako ocijene čelnici, pomoći u sindikalnom radu. Darka Teteca pitali smo i koji su to prioriteti kojima će se više posvetiti.

Imat ću vremena se posvetiti nekim drugim stvarima. Možda malo više politici, onome što sam zanemario u zadnjih deset godina, djeci i obiteljskom životu i mislim da ću imati dovoljno posla i ubuduće.

Koliko nam je poznato, kandidature za glavnog sindikalnog povjerenika PPDIV-a u Podravki mogu se podnijeti do utorka, 16. veljače. Trenutno tu funkciju obnaša Ksenija Horvat, koja se i ponovno kandidirala.

zatvori