Željko Kopić. Snimio Marko Posavec.
Nakon poraza u Zaprešiću, nogometaše Slaven Belupa u 25. kolu Prve HNL očekuje susret protiv posljednjeplasiranog Zagreba. Bit će im to treći međusobni susret ove sezone – za sada svaka ekipa ima po jednu pobjedu.

Trener Slaven Belupa Željko Kopić najavljuje ofenzivnu igru s kojom će probati doći do veoma važna tri boda.

Što se tiče Zagreba, to je ekipa koju jako dobro poznajem; znam što mogu, znam koliko mogu. Sigurno je da ćemo se pripremiti na kvalitetan način, da ćemo napraviti dobru taktičku pripremu i da ćemo učiniti sve da ofenzivnom igrom dođemo do pobjede koja nam izuzetno puno znači.

Zdravstveni bilten momčadi izgleda dobro. Osim vratara Blaževića, koji će danas obaviti magnetsku rezonancu, svi igrači su na raspolaganju. Kopić smatra da je Zagreb dobra momčad, no on i ekipa su spremni za sutrašnju utakmicu.

Svi dečki u svlačionici su apsolutno svjesni svega, znaju koliko nam ova utakmica znači, znaju da igramo protiv ekipe koja je zadnja na tablici na domaćem terenu i da se jednostavno moramo postaviti na kvalitetan način i doći do tri boda koja će nam omogućiti siguran nastavak prvenstva.

Iako je palo dosta kiše, iz kluba poručuju da će teren biti spreman za sutrašnju utakmicu koja počinje u 17 sati.