Četvrtak, 25. travnja 2024.

MISS ŽUPANIJE Prijave pri kraju, zasad najviše Koprivničanki

Prijave za izbor Miss Koprivničko-križevačke županije traju još nekoliko dana, točnije, do 17. veljače.

Ono što organizatorica izbora, Iva Horvat, već sad može reći je da su djevojke pokazale veliki interes. Naime, ako se usporede prijave na području cijele Hrvatske, za izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije prijavio se najveći broj djevojaka. Kad govorimo o brojkama, spomenimo i da se do sada prijavilo najviše djevojaka s koprivničkog područja, iako se to još stigne promijeniti.

Casting, na koji će biti pozvane sve prijavljene djevojke, održat će se u petak, 19. veljače, u hotelu Podravina s početkom u 19 sati. Kojih će 12 sretnica ući u sam izbor birat će vlasnice licence Maja Vračarić-Kuljiš i Iva Loparić-Kontek te organizatorica županijskog izbora, Iva Horvat.

A kako bi sve bilo spremno za izbor, 12. ožujka, u subotu je u koprivničkom Capronca pubu održano fotografiranje za promotivne materijale. Modeli koji će se nalaziti na pozivnicama i plakatima su Marija-Izabela Rajić i Leon Klanjčić. Fotografirala ih je Marija Šmic, za frizure je bio zadužen Marijo Trošelj, dekoraciju Svadbena bajka, a haljinu je ustupila Nina Pribeg.

zatvori