Petak, 19. travnja 2024.

Milanović i Komadina u unutarstranačkoj kampanji u Podravini

Zoran Milanović i Zlatko Komadina, kandidati za predsjednika SDP-a, ovaj su vikend izabrali za druženje sa stranačkim kolegama u Podravini i Prigorju.

Zoran Milanović jutros je gostovao u koprivničkom Domu mladih. Većina lokalnih medija nije bila obaviještena o tome pa nam je nekoliko osnovnih informacija dao predsjednik županijske organizacije Milivoj Androlić.

Prema njegovim riječima, dolazak Zorana Milanovića organizirao je njegov izborni stožer koji je za organizaciju skupa u Koprivnici zatražio pomoć na lokalnom nivou. Androlić se pozivu odazvao kao predsjednik županijske organizacije i zadovoljan je odazivom. Kaže da SDP u Podravini i Prigorju ima oko 1.500 članova, a na Milanovićevom skupu u Domu mladih bilo ih je oko 150. Kaže da je Milanović vrlo otvoren čovjek. Na naš upit je li bilo pitanja koja se odnose na koprivnički SDP, Androlić je odgovorio da je riječ o unutarstranačkom skupu te da je Milanović na sva pitanja odgovarao otvoreno i iskreno. Inače, vrlo je znakovito da mnogi istaknuti koprivnički i županijski SDP-ovci drže usta zatvorena i ne žele komentirati što je bilo na Milanovićevu izbornu skupu.

Za razliku od Milanovićeva, izborni stožer Zlatka Komadine lokalne je medije izvijestio o skupovima u našoj županiji. Prvi je održan večeras u Đurđevcu, u nedjelju ujutro slijedi skup u Koprivnici i potom u Križevcima. U planu je obilazak i jačih općinskih organizacija. I ovi su skupovi zatvoreni za javnost, no Zlatko Komadina je rezervirao vrijeme za razgovor s lokalnim novinarima. Milivoj Androlić rekao je za Dravu info da Komadina nije zatražio pomoć županijskog SDP-a u organizaciji njegovih predizbornih skupova u našem kraju.

Recimo i da će hrvatski SDP-ovci novog predsjednika stranke birati 2. travnja.

zatvori