Subota, 20. travnja 2024.
Home gkc Mališani ostavili više od 80 slikovnica na poklon djeci koja ih nemaju

Mališani ostavili više od 80 slikovnica na poklon djeci koja ih nemaju

0
Mališani ostavili više od 80 slikovnica na poklon djeci koja ih nemaju
Više od osamdeset slikovnica donijeli su koprivnički mališani na Dječji odjel Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” kako bi ih darovali djeci koja ih nemaju.

Radi se o akciji koja je trajala cijele veljače, a da su u koprivničkoj Knjižnici zadovoljni odazivom, Dravi info rekla je knjižničarka Danijela Petrić. – Naši namlađi korisnici su se lijepo odazvali ovoj akciji. S veseljem su donosili svoje slikovnice jer su znali da će slikovnicu koju su oni prerasli daruju nekome tko ju nema. Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u akciji, knjige ćemo proslijediti koja trebaju slikovnice.

Kojoj djeci će otići slikovnice Knjižnica će odlučiti u suradnji s ustanovama i udrugama koje brinu o dobrobiti djeteta, a iz Knjižnice poručuju da će ih djeca dobiti već u ožujku.

Podsjetimo kako je riječ o akciji “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj“ kojom su knjižničari u Hrvatskoj obilježili Međunarodni dan darivanja knjiga u okviru nacionalne kampanje „Čitaj mi!“.


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.

zatvori