Četvrtak, 28. ožujka 2024.

KOPRIVNIČKI BUVLJAK: Dobar shopping za malo novca

Drugi Koprivnički buvljak održan je jučer, u subotu, u hotelu Podravina.

Bila je to savršena prilika da Koprivničanke pokušaju prodati što više svojih starih stvari kako bi u ormarima napravile mjesta za proljeće. Da takvih cura ima dosta pokazuje i činjenica da je na drugom Koprivničkom buvljaku bilo pedesetak prodavačica.

-Jako mi se dopao sajam jer i sama volim kupovati odjeću. Odlučila sam se nešto prodati, ali i nešto kupiti. Par stvari sam razmijenila i s drugim prodavačicama, tako da mogu reći da sam jako zadovoljna – rekla nam je jedna od prodavačica, Marija Kuzmić.

Prodavalo se svašta – od odjeće, obuće, dječje opreme, nakita pa do rukotvorina, a priliku da osvježe svoju garderobu iskoristili su brojni kupci. Cijene su bile više nego povoljne, a dalo se i “cjenkati”. – Super je, baš mi se sviđa. Našla sam jako dobrih i kvalitetnih stvari jako jeftino, može se i cjenkati – zadovoljno nam je rekla jedna od posjetiteljica buvljaka.

Zadovoljna je bila i organizatorica, Maja Bukvić, koja i sama voli istraživati po buvljacima pa je jedan takav odlučila organizirati u Koprivnici. – U slobodno vrijeme volim ići po buvljacima i tražiti svakakva blaga i drago mi je da se ovoliko ljudi odazvalo na Koprivnički buvljak. Uvijek može bolje, ali za sad sam zadovoljna, svi su otišli u plusu i to nam je bitno, rekla je.

Organizatorica tako već sad može najaviti sljedeći buvljak kojeg sprema za proljeće.

zatvori