Utorak, 23. travnja 2024.

STIGAO LEKO Cvele poručuje: Zeleni idu otvorenog garda protiv svih

Nakon dugih i napornih priprema koprivnički trećeligaš sutra, u subotu, u Varaždinu kreće u proljetni dio prvenstva.

NAJNOVIJE: Redovima Zelenih, u suradnji sa Slavenom Belupom, pridružio se i Nikola Leko. Leko je u zimskoj stanci stigao u Slaven na probu, a pravo nastupa ima od sljedećeg, 17. kola Treće HNL istok.

Cveleova ekipa željna je natjecateljskih utakmica, ali i iskupljenja zbog loših rezultata u prvom dijelu prvenstva. Utakmicu je najavio trener, Ranko Celiščak.

Danas popodne imamo trening i tada ću definirati konačni sastav, koji se uglavnom već zna. O Varaždinu imamo saznanja da su se u zimskom prijelaznom roku strašno pojačali, s prvoligaškim igračima, ali mi idemo otvorenoga garda na pobjedu i protiv njih i protiv svih ostalih ekipa.

Prometno je bilo tijekom zimskog prijelaznog roka u Koprivnici. Klub su napustili Brzoja, Pavlović, Mešnjak i Kučanda, a pristupili su Baričić, Vukonić, Potroško, Maljak i Kapusta. Dva su igrača oko kojih se vrte mnoga pitanja, Ivo Jorge Junior koji se priključio treninzima ovaj tjedan te Haruna Jammeh, napadač koji zbog problema s vizom najvjerojatnije više neće nastupati za Zelene.

Što se tiče Harune, on mora riješiti papire. On ima samo privremeni boravak u Mađarskoj i oni su postrožili neke kriterije. Dok ne dobije stalni boravak, on ne smije napuštati mjesto svojeg stanovanja. Brazilac Ivo Jorge Junior je na kraju završio kod nas jer ga prvoligaši u Makedoniji i kod nas više nisu mogli registrirati. Mogu vam reći da je konačno u Koprivnicu sletio jedan pravi Brazilac. U punom smislu riječi, dribler, pun poteza, izvrsno izvodi slobodne udarce, uglavnom jedan jako kvalitetan igrač.

Trener Celiščak s puno vjere ulazi u proljetni dio prvenstva i očekuje puno bolji rezultat.

Ovog proljeća Koprivnica ima 18 spremnih igrača i dva golmana tako da će slika u odnosu na jesen, kad nam je bilo problem skupiti 11 igrača, biti puno bolja.

Dvoboj u Varaždinu igra se sutra, u subotu, s početkom u 15 sati.

zatvori